Best of 2011. ‘Tshala, taugé en tieten’

Een nieuw jaar betekent goede voornemens en een korte terugblik op 2011. Want belangrijk voor ons is om te weten wat jullie willen zien en lezen op dit blog. Oftewel wat vonden bezoekers volgens de statistieken de inspirerendste post, hoe belandden mensen hier en meer van dit alles. Want het nieuwe jaar kunnen we niet beter beginnen dan door te leren van het vorige.

De 3 best bezochte posts

Op nummer 1
Best bekeken post was het interview met Kevin Tshala dat Su Heart deed in Antwerpen tijdens de ‘Gravis creative departures’ expositie. Wellicht komt dit omdat Kevin ontzettend veel fans heeft. Maar waarom het wel opmerkelijk is, is omdat Kevin niet eens als kunstenaar of organisator daar was. Maar als zeer geinteresseerde bezoeker en gesponsorde skateboarder die tevens dat weekend een wedstrijd moest rijden.


Op nummer 2

‘Planking’ is voor mietjes, ‘batmanning’ is voor echte mannen. Blogger Toon vond de planking hype in 2010 maar suf. Dus hij was blij toen deze overtroffen werd door batmanning in 2011. Vandaar de titel. Voor ons ook weer opmerkelijk, omdat dit onderwerp niet zo heel veel met kunst te maken heeft. Blijkbaar hoef je als kunst- en stretartblog niet altijd alleen maar over art te schrijven.Op nummer 3
Een campagne die eigenlijk bedacht werd voor de lol door communicatiebureau JUST uit Leiden. Iedereen is oké. Net als taugé. Zeer creatief en vooral sterk omdat je als kijker of fan meteen betrokken werd via je eigen taugé poster.

Meest geklikte plaatje

In onze feature met Dick Jason Meijer werd deze strak getekende dame het vaakst aangeklikt. Ondanks alle mooie praat klikken skateboard kunstliefhebbers blijkbaar het liefst op mooi gevormde dames. Zelfs als het maar een tekening is. Wat wel een goed teken is, is dat dit een lang interview was waarbij dit plaatje helemaal onderaan stond. Dit zou in theorie betekenen dat lezers het hele artikel gelezen hebben. Dank daarvoor.


foto: volg ons via e-mail door je emailadres in te vullen op de homepage via het ‘stay posted by email’ blok of het ‘follow skartfags blok’. Doen!


Tot slot: Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen, interviews en aankondigingen van events? Word dan vriendje op Facebook, volg ons via Twitter, RSS, of e-mail [schrijf je in op homepage via het ‘stay posted by email’ blok of het ‘follow skartfags blok’]


Voor het nieuwe jaar dan: meer kunst, fotografie, video en inspiratie. Maar als we de statistieken moeten volgen meer skateboarders, groente en getekend vrouwelijk schoon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • 7 angle shot

  • Speciale aanbieding

%d bloggers like this: