Make art & support your local skateshop

Sinterklaas is nog net niet het land uit, maar met kerst voor de deur mogen de cadeautjes ook nog zeker uit je lokale skateshop komen. De oproep komt van het oude mannen skateblog Skate the Planet.

Waarom niet de goedkope boards kopen uit speelgoedwinkels? Kwaliteit, service en betrokkenheid. Iets dat de onafhankelijk skateshop je als geen ander kan bieden.

De actie loopt al een tijd en is simpel: verspreid Support Your Local Skate Shop (SYLSS) flyers in skateshops en hang deze om cheap-ass boards in winkelketens. Wat nog mooier is aan deze actie, is het artwork van de flyers. De Amerikaanse versie van de actie probeert vooral met bikinichicks de aandacht te trekken. Wij willen graag oproepen om een Europese (Nederlands / Belgische) versie te maken. Genoeg creatieven lezen dit blog; dus gebruik deze kerstdagen goed en make art!

Stuur jouw werk op!

Artwork kun je sturen naar skartfags@gmail.com (voor grote bestanden gebruik WeTransfer.com). De ontwerpen zullen we hier publiceren, maar ook gaan drukken zodat ze de wereld kunnen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • 7 angle shot

  • Speciale aanbieding

%d bloggers like this: