Iedereen is oké. Net als taugé.

‘ Skartfags is oké. Net als taugé.’ Over de campagne ‘taugé is oké.’ En is het nou OK, okee, of oké? Ha fuck, deze keer is het allemaal OK.

Het is zo makkelijk: verzin een dodelijke reden waarom een bepaald product slecht zou zijn en slinger het de wereld in. Een voor een worden verschillende groenten zwart gemaakt en verweten dat ze de ehec bacterie zouden hebben. Na de komkommer is nu ook de taugé aan de beurt. De creatieven bij JUST vonden het welletjes en startten een spontane awareness campagne toen bleek dat taugé toch oké was. Wat kunnen Nederlanders zich vaak toch mee laten slepen door de waan van de dag.

Projectmanager Paul legt uit: “Het is begonnen tijdens een diner met collega’s. Als grapje toen bleek dat taugé gewoon gegeten kon worden. ‘taugé is wel oké’, riep iemand. Onze art director ging hier meteen mee aan de gang. En vanmorgen hing er bij iedereen een poster ‘taugé is oké’. Via Facebook kreeg deze gelegenheidscampagne ineens een enorme boost. Iedereen is toch oké?”

Ben je ook oké? Bestel dan via de Facebook page (Je raadt ‘m al): Taugé is oké. En als je dan toch bezig bent met liken, doe dan ook even onze page: skrtfgs

txt: Tasso

Advertisements
Comments
One Response to “Iedereen is oké. Net als taugé.”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] 3 Een campagne die eigenlijk bedacht werd voor de lol door communicatiebureau JUST uit Leiden. Iedereen is oké. Net als taugé. Zeer creatief en vooral sterk omdat je als kijker of fan meteen betrokken werd via je eigen taugé […]Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • 7 angle shot

  • Speciale aanbieding

%d bloggers like this: